Skip to content
Responsibly Made For Kids mini milk, Twister, Twister 3ster, Twister peek-a-blue

VERANTWOORD GEMAAKT VOOR KINDEREN - RESPONSIBLY MADE FOR KIDS

 

Bij OLA zijn we graag een bron van geluk voor kinderen, ouders en verzorgers met onze leuke, smakelijke en verantwoord gemaakte ijsjes. Als eerste wereldwijde ijsmerk dat een dergelijk initiatief nam, betekent onze belofte dat onze ijsjes niet alleen lekker zijn, ze zijn ook gemaakt volgens OLA's "Responsibly Made for Kids" doelstellingen. Onze Responsibly Made for Kids belofte houdt in dat we de communicatie, verkoop en ontwikkeling van onze OLA ijsjes op een verantwoorde manier laten verlopen.

Het is onze missie om geoorloofde ijsjes aan te bieden om ouders en verzorgers te ondersteunen in het maken van betere keuzes. We hebben daarom ook de grootste zorg besteed aan het samenstellen van ons "Responsibly made for Kids" assortiment.

VERANTWOORDE COMMUNICATIE

X  geen reclame naar kinderen <12 jaar via traditionele media

X  geen reclame naar kinderen <13 jaar via digitale media

V  we staan alleen geschenken, speelgoed en premiums voor kinderen >6 jaar toe als ze een educatief of gezondheidsdoel dienen en alleen in combinatie met producten met ons Responsibly Made for Kids-logo

V  we staan ​​alleen het gebruik van stripfiguren toe die aantrekkelijk zijn voor kinderen >6 jaar op producten met het Responsibly Made for Kids-logo.


Meer informatie over onze nieuwe belofte op het gebied van adverteren klik hier.

Twister Ice Cream
Twister Peek a Blue Single

VERANTWOORD VERKOCHT

Onze ijsjes zijn speciaal gemaakt om iedereen op te vrolijken en te belonen.

Ons Responsibly Made for Kids-logo zal duidelijk zichtbaar zijn op onze ijs verpakkingen om ouders en kinderen te helpen onze producten te vinden.

Kijk maar eens goed naar onze ijsverpakkingen als je de volgende keer bij een OLA vriezer staat!

                     Wall's Nutrition

VERANTWOORD ONTWIKKELD

Onze heerlijke OLA ijsjes zijn verantwoord ontwikkeld met allerlei verschillende smaken, texturen, spannende vormen en kleuren om kinderen te blijven verrassen.

Elk kinderijsje zal voldoen aan Unilevers richtlijnen, waarvoor we VN ontwikkelingsdoelstelling 12 (DG 12) hebben doorvertaald naar geschikte porties voor kinderen.

Dit betekent maximaal:

- 110 kilocalorieën per portie

- 3 gram verzadigde vetzuren per portie

- 12 gram suiker per portie

We voegen fruit en melk toe waar we kunnen. Bovendien zijn de meeste van onze producten ook gemaakt zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Lees altijd het etiket voor de specifieke voedingsinformatie van het product.

Twister 3-ster IH pack